Ελλάδα

Ευχές για την Ημέρα των Ένοπλων Δυνάμεων που συμπίπτει με τα Εισόδια της Θεοτόκου

Ευχές για την Ημέρα των Ένοπλων Δυνάμεων που συμπίπτει με τα Εισόδια της Θεοτόκου Φωτογραφία: ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI
Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τον σημερινό εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων που συμπίπτει με τα Εισόδια της Θεοτόκου.

«Χρόνια πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις μας! Στους "φρουρούς της πατρίδας" και τους "υποστηρικτές της κοινωνίας στις δύσκολες στιγμές"» ευχήθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο «X», με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων που συμπίπτει με τα Εισόδια της Θεοτόκου.

«Υπερήφανοι για τις γυναίκες και τους άνδρες που υπερασπίζονται καθημερινά τη χώρα σε στεριά, θάλασσα και αέρα, προστατεύοντας με αυταπάρνηση την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας, την εθνική κυριαρχία και τα δίκαια της Ελλάδας. Χρόνια Πολλά», έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο «Χ» ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ιωάννης Κεφαλογιάννης.

«Τιμούμε την Υπέρμαχο Στρατηγό, την οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων & τους πεσόντες μας.

Έτοιμοι να τιμήσουμε τα Όπλα τα Ιερά, διασφαλίζουμε απόλυτα την εθνική κυριαρχία.

Μυριάδες & νικηφόρα τα ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ & τα ΟΧΙ από την Αιωνία Ελλάδα!

«Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν Πατρίς».

Χρόνια Πολλά!

Η Παναγιά να φυλάει την Ελλάδα εσάς & τις οικογένειές σας», ανέφερε στην ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο «Χ» ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.