Ελλάδα

Προφυλακιστέος ο προπονητής Ταε Κβο Ντο

Προφυλακιστέος ο προπονητής Ταε Κβο Ντο
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο προπονητής Τάε Κβο Ντο μετά την απολογία του, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό των 5 ανήλικων μαθητριών.

Ολοκληρώθηκε η απολογία του 44χρονου προπονητή ταε κβον ντο στην Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό των 5 ανήλικων μαθητριών του και κρίθηκε προφυλακιστέος

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία ο 44χρονος προπονητής ταε κβον ντο στην Ηλιούπολη μετά και την απολογία του στην ανακρίτρια.

Τι είπε η δικηγόρος του

Η δικηγόρος του Πέρσα Χαρατσιάρη, μιλώντας το Σάββατο στο Action24, ανέφερε: «Δεν έχει απολογηθεί ακόμα ο κατηγορούμενος, πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα. Πριν απαντήσει στον ανακριτή, δεν θα κάνουμε δίκη εκτός των τειχών. Σεβόμαστε βέβαια το ενδιαφέρον του κοινού.

»Επειδή είναι ένα σοβαρότατο θέμα γιατί οι καταγγελλόμενες, φερόμενες πράξεις έχουν μεγάλη απαξία. Πριν απολογηθεί όμως δεν μπορούμε να υπεισέλθουμε στην ουσία. πρέπει να προστατευτούν και τα δικαιώματα του κατηγορουμένου. Πρέπει να γίνει σεβαστό το δικαίωμά του σε μια δίκαιη δίκη και το τεκμήριο της αθωότητάς του».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν ο 44χρονος προπονητής αποδέχεται ή όχι τις κατηγορίες, η δικηγόρος του δεν απάντησε γιατί «ακόμη δεν έχει μιλήσει στον ανακριτή».

«Όντως είναι σοβαρό θέμα. Κι εγώ παιδιά έχω. Ο κάθε γονέας που θέλει να αθλούνται τα παιδιά, έχει μια ανησυχία όταν ακούει να βγαίνει στη δημοσιότητα ένα τέτοιο θέμα, αν και δεν είναι πρώτη φορά», κατέληξε.