Αθλητισμός

Τελικός Conference League: Προσαγωγή κοντά στο OPAP Arena, οπαδός είχε μαχαίρι

Τελικός Conference League: Προσαγωγή κοντά στο OPAP Arena, οπαδός είχε μαχαίρι Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
Δρακόντεια τα μέτρα έξω από το OPAP Arena όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Μία προσαγωγή έγινε έξω από το OPAP Arena, στο πλαίσιο των ελέγχων πριν από τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που κάνει η αστυνομία σε όσους βρίσκονται γύρω από το OPAP Arena, εντοπίστηκε άτομο που είχε πάνω του μαχαίρι και προσήχθη. Σύμφωνα με πληροφορίες η προσαγωγή έγινε στη λεωφόρο Δεκελείας και πρόκειται για άτομο 48 ετών με διακριτικά της ΑΕΚ.

CONFERENCE LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ

EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

CONFERENCE LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ

EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

CONFERENCE LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ

EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Η σέντρα του τελικού του Conference League θα γίνει στις 22:00, αλλά ήδη είναι σε εφαρμογή τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τόσο γύρω από το OPAP Arena όσο και για τη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επί ποδός είναι 5.000 αστυνομικοί, σε ισχύ είναι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ μόνο όσοι έχουν διαπίστευση ή εισιτήριο μπορούν να προσεγγίσουν το OPAP Arena.