Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out με τη Φενερμπαχτέ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out με τη Φενερμπαχτέ
Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR με την Φενέρμπαχτσε για την 26η αγωνιστική της Euroleague, την Παρασκευή 9/2 στο ΟΑΚΑ.

Το ΟΑΚΑ θα είναι για ακόμα μία φορά φέτος «καυτό», καθώς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού «εξαφάνισαν» τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την Φενέρ, ενώ μετά το παιχνίδι με την Αρμάνι είχαν μείνει ελάχιστα και στις πολύ ακριβές θέσεις του ΟΑΚΑ.

Το sold out πήρε επίσημη μορφή από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου, δηλαδή μία εβδομάδα πριν την αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής (09/02, 21:15), με αντίπαλο την Fenerbahce Beko Istanbul, για την 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ομάδας προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με την Fenerbahce Beko Istanbul.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σας ευχαριστεί για τη στήριξή σας. Μείνετε συντονισμένοι για τις εκπλήξεις που έρχονται, τόσο pre-game όσο και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης!».