Πολιτική

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός... πάει Βρυξέλλες μετά τις ευρωεκλογές

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός... πάει Βρυξέλλες μετά τις ευρωεκλογές
Ο καιρός του Σάκη Αρναούτογλου πάει... Βρυξέλλες καθώς ο αγαπημένος παρουσιαστής δελτίου καιρού εκλέγεται ευρωβουλευτής.

Στο ΠΑΣΟΚ πρώτος σε σταυρούς είναι ο Νίκος Παπανδρέου, δεύτερος ο Γιάννης Μανιάτης και τρίτος ο Σάκης Αρναούτογλου. Απ' ότι φαίνεται ο Σάκης Αρναούτογλου σταματάει να μας ενημερώνει στα δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 για τον καιρό και μπαίνει στη μάχη της ευρωβουλής.

Ο Σάκης Αρναούτογλου στα ΜΜΕ αναφέρεται συχνά ως μετεωρολόγος, κάτι που δεν ισχύει αφού δεν έχει πτυχίο μετεωρολογίας. Ο ίδιος σε συνεντευξή του είπε: «Η ζωή καθώς και προσωπικοί λόγοι τα έφεραν έτσι που παρότι προσπάθησα δεν τα κατάφερα να πάρω τον τίτλο του μετεωρολόγου και έπρεπε να σπουδάσω κάτι άλλο προκειμένου να ζήσω. Παρακολούθησα όμως για κάποιο διάστημα μαθήματα Γενικής Μετεωρολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο».

Επιπλέον, ο Σάκης Αρναούτογλου είχε λάβει μέρος και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και κατάφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Dnews και στο ενδεχόμενο να σταματήσει το δελτίο καιρού εφόσον εκλεγεί ως ευρωβουλευτής δήλωνε «Φυσικά και όχι καθώς ο καιρός είναι η ζωή μου και τα δελτία καιρού θέλω να πιστεύω και ελπίζω- ότι θα κλείσουν τον κύκλο τους όταν θα κλείσει και ο δικός μου κύκλος της ζωής».

Συνεπώς πρέπει να δούμε από δω και στο εξής πως θα «παντρέψει» τον καιρό με το... κοστούμι της Ευρωβουλής.