Πολιτική

Ο Kasselakis βάζει 5 αστεράκια στην Google σε επιχείρηση του Κασσελάκη στις Σπέτσες και γίνεται χαμός

Ο Kasselakis βάζει 5 αστεράκια στην Google σε επιχείρηση του Κασσελάκη στις Σπέτσες και γίνεται χαμός
Η κριτική που άναψε φωτιές στα social media

Πάρτι στήθηκε στα social media με αφορμή αξιολογήσεις στην Google για το cafe Pura Vita στις Σπέτσες, στο οποίο έχει ποσοστό 75% ο Στέφανος Κασσελάκης. Δέκα μήνες πριν (!) χρήστης με λογαριασμό στο όνομα Stefanos Kasselakis και φωτογραφία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, βαθμολόγησε την επιχείρηση με... πέντε αστεράκια, γράφοντας «Επιτέλους υγιεινές επιλογές στις Σπέτσες! Η σαλάτα σολομού κινόα είναι καταπληκτική. Το ίδιο και τα μπολ acaí! Και τα to-go κοκτέιλ είναι τέλεια για βαρκάδα ή στην παραλία. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!».

Οπως φαίνεται στις αξιολογήσεις του Pura Vita, κριτική έχουν γράψει ακόμη δύο χρήστες με το επώνυμο «Κasselakis», ο Stilianos και η Susan.

kasselakis spetses ccf88

Αρκετοί χρήστες από χθες, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του Πόθεν Εσχες του, έσπευσαν να χλευάσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μοιράζοντας από... ένα αστεράκι.

 sxolia 0ab7a

Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες της επιχείρησης που έχει αναρτήσει ένας χρήστης, φαίνεται και ο σύζυγος τού Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, πίσω από την μπάρα της καφετέριας στις Σπέτσες.

tailer a100d