Πολιτική

Μητσοτάκης: «3 στα 3» - Το βίντεο στο TikTok, για την πρόβλεψη ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα

Μητσοτάκης: «3 στα 3» - Το βίντεο στο TikTok, για την πρόβλεψη ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα Φωτογραφία: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
«Δεν κάνω καμία άλλη πρόβλεψη από εδώ και στο εξής», δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νέο βίντεο ανέβασε στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να «πανηγυρίσει» ότι έπεσε «μέσα» σε τρίτη αθλητική πρόβλεψη: αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ.

«Τρία στα τρία», λέει στο βίντεο ο πρωθυπουργός και ακολουθούν πλάνα από τις 17 Μαΐου, στα οποία μέσα από το αυτοκίνητό του, ακούγοντας υποστηρικτές του ΠΑΟΚ, σχολιάζει: «Θα το πάρετε παιδιά το πρωτάθλημα, αφού το προέβλεψα».

Στο ίδιο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει ότι φαίνεται να αποδίδουν τα «δύσκολα μέτρα» που πήρε η κυβέρνηση. «Μπορούμε να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι το πρόβλημα της οπαδικής βίας οδεύει πια προς το τέλος του», συμπληρώνει.

«Του χρόνου θα χρειαστεί να χτίσουμε πάνω σε πολύ θετικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών, έτσι ώστε πια να γίνουμε Ευρώπη και στο ποδόσφαιρο. Με τις οικογένειες, με τα παιδιά, να πηγαίνουν και και να μην αισθάνονται ανά πάσα στιγμή ότι μπορεί να κινδυνεύει η σωματικής τους ακεραιότητα», προσθέτει.

Πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει ότι δεν θα συνεχίσει τις προβλέψεις για ομάδες. «Επειδή ξέρω πότε πρέπει να σταματώ και να μην προκαλώ την τύχη μου, δεν κάνω καμία άλλη πρόβλεψη από εδώ και στο εξής», αναφέρει στο βίντεο.

@kyriakosmitsotakis_ Replying to @Ζιάρ Σ. ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Πριν από λίγες ημέρες τρόλαρε όσους τον αποκαλούν «γκαντέμη», υπενθυμίζοντας ότι είχε ευχηθεί καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για την Euroleague και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν τελικά στο Final 4 της διοργάνωσης.

@kyriakosmitsotakis_

Εγώ σας το είπα!

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis