Πολιτική

«Θα ζητούσατε συγγνώμη από τον Τσίπρα για τις Πρέσπες;» - Βουλευτής της ΝΔ απαντά

«Θα ζητούσατε συγγνώμη από τον Τσίπρα για τις Πρέσπες;» - Βουλευτής της ΝΔ απαντά Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
«Κάποιες φορές στη ζωή, ίσως χρειαστεί να πεις και συγγνώμη, δεν έχει κανείς το αλάθητο», αλλά...

Η επιμονή της νέας προέδρου της Βορείου Μακεδονίας, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, να μην αναφέρεται στη χώρα της με τη συνταγματική ονομασία της, κάνοντας χρήση του όρου «Μακεδονία», δημιουργεί «προβληματισμό σε όλους», τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου.

«Ολοι με σκεπτικισμό είδαν αυτή τη νέα συμπεριφορά. Δεν θα τη βλέπαμε κι εμείς με σκεπτικισμό;», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» στο Action24.

Ερωτηθείς από τον παρουσιαστή, «μήπως πρέπει να πείτε συγγνώμη στον Αλέξη Τσίπρα», ο κ. Οικονόμου είπε: «Κάποιες φορές στη ζωή, ίσως χρειαστεί να πεις και συγγνώμη, δεν έχει κανείς το αλάθητο».

«Για να δούμε όμως αν δικαιούται συγγνώμη ή αυστηρής κριτικής, την οποία εξέλαβε από τους πολιτικούς του αντιπάλους (...)», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι σημασία έχει τι «βαθμολογία μας δίνει ο κόσμος».

«Και ο κόσμος έρχεται η ώρα της κάλπης και μας βαθμολογεί όλους. Ο κόσμος απέρριψε στην ουσία αυτή την κακή συμφωνία (...)», τόνισε.

Δείτε το βίντεο μετά το 14ο λεπτό:

{https://www.youtube.com/watch?v=2JhgUe88-pg&t=5s}