Πολιτική

Νέο ρεσιτάλ βουλευτή της Νίκης με «δαιμόνια» για το γάμο ομοφύλων, «πώς θα πάτε στις επαρχίες σας;»

Νέο ρεσιτάλ βουλευτή της Νίκης με «δαιμόνια» για το γάμο ομοφύλων, «πώς θα πάτε στις επαρχίες σας;»
Ξαναχτύπησε ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ, Νίκος Παπαδόπουλος, που είχε προκαλέσει αίσθηση, όταν σε ομιλία του στο Κοινοβούλιο είχε προειδοποιήσει πως τις ημέρες των Χριστουγέννων βγαίνουν από τις πύλες της κολάσεως δαιμόνια, καλικάντζαροι και επιτίθενται στον λαό του Θεού.

Ο βουλευτής έδωσε νέο ρεσιτάλ, πάλι στη Βουλή, αυτή τη φορά με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Πού ακούστηκε; Άνδρες παριστάνουν τις γυναίκες και βάζουν τα μωρά στο στήθος τους. Τι σκέρτσα ειναι αυτά; Μας γυρίζετε στα χρόνια του Καλιγούλα και του Νέρωνα! Θέλετε να διαλύσετε ότι είχε μείνει όρθιο!», υποστήριξε ο βουλευτής προσθέτοντας πως κάθε «σεξουαλική διαστροφή μετατρέπεται και σε ένα διαφορετικό φύλο».

Ο ίδιος, χαρακτήρισε όσους διαφωνούν μαζί του «ασεβέστατους» και «αμετανόητους», προειδοποιώντας πως η ΝΙΚΗ θα αγωνιστεί κατά του νομοσχεδίου και στα… σαλόνια της Βουλής, αλλά και στα… αλώνια της κοινωνίας. Τους ρώτησε μάλιστα επιτακτικά πώς θα επισκεφτούν τις Εκκλησίες και τις επαρχίες τους.

«Πώς, πώς, σας ρωτάω πώς θα πάτε στις επαρχίες σας; Πώς θα αντικρίσετε τον μπαμπά και την μαμά σας; Δεν ντρέπεστε καθόλου; Πώς θα πάτε στην εκκλησία; Πώς θα πάρετε την ευχή του παπά;», διερωτήθηκε ο βουλευτής, ενώ στο ίδιο… ψύχραιμο ύφος, υποστήριξε πως «εδώ είναι το παλατάκι του Χριστού και το σπιτάκι της Παναγιάς! Ζήτω η Ελλάδα μας, ζήτω η Ορθοδοξία μας!».