Πολιτική

Αιχμές Αρβανίτη για Κασσελάκη και Σπέτσες: Δεν μας κάλεσε

Αιχμές Αρβανίτη για Κασσελάκη και Σπέτσες: Δεν μας κάλεσε
Ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης κληθείς να σχολιάσει την τριήμερη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες απάντησε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο για την ηχηρή απουσία των ευρωβουλευτών από το κάλεσμα.

Θέλοντας να αφήσει ξεκάθαρα υπονοούμενα για τη στάση Κασσελάκη ο ευρωβουλευτής δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι «Δεν μας κάλεσε, γι' αυτό και δεν πήγαμε. Εμείς συμμετέχουμε σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες κανονικά και ισότιμα και όταν ήμασταν 6 και όταν είμαστε 2, εγώ και η Έλενα (σ.σ.: Κουντουρά). Σε αυτή τη δουλειά δεν κληθήκαμε. Φαντάζομαι ότι κάτι άλλο είχαν στο μυαλό τους, ουσιαστικά -όπως το διαβάζω εγώ- να συντονιστεί καλύτερα η κοινοβουλευτική ομάδα στο κοινοβουλευτικό έργο. Εμείς ντοκουμέντα και θέσεις έχουμε δώσει σε ό,τι αφορά τα ευρωπαϊκά και ελληνικά θέματα. Δεν νιώθω ούτε προσβεβλημένος ούτε βαλλόμενος, ούτε εγώ ούτε η Κουντουρά, στο θέμα αυτό. Ενδεχομένως θα μπορούσαμε να συμβάλουμε…», ξεκαθαρίζουας τη θέση του.

Και ακόμη πιο αιχμηρή ήταν η τοποθέτησή του ότι  «πήγαν οι 37 και ο πρόεδρος, 38 συνολικά άτομα. Όμως υπάρχουν κι άλλες ανάγκες. Ένα πράγμα που με ενόχλησε ήταν ότι άκουσα απόψεις στην αρχή “πάω ή δεν πάω”. Είναι μια δουλειά πολιτική που πρέπει να πας, είτε γινόταν στο Έβερεστ ή στη Λάρισα ή στις Σπέτσες. Θα πας και θα κάνεις τη δουλειά σου, τελεία».