Πολιτική

Κικίλιας: Δεν θα επηρεαστεί ο τουρισμός από την δεύτερη κάλπη τον Ιούλιο

Κικίλιας: Δεν θα επηρεαστεί ο τουρισμός από την δεύτερη κάλπη τον Ιούλιο Φωτογραφία: Eurokinissi
Οι εκλογές, ακόμη και αν στηθεί δεύτερη κάλπη τον Ιούλιο, δεν πρόκειται να επηρεάσουν τον τουρισμό, εκτίμησε ο Βασίλης Κικίλιαςμιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Εξέφρασε παράλληλα την εκτίμηση πως «η χρονιά απογειώνεται, είναι μία εξαιρετική χρονιά» για τον τουρισμό και επεσήμανε πως τα τουριστικά έσοδα τον Ιανουάριο του 2023 παρουσίασαν αύξηση κατά 72% και οι αφίξεις αύξηση κατά 86,1%.

«Τσακωνόμαστε σε όλα τα άλλα, ας μην τσακωνόμαστε για τον τουρισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά σχετικά με τις αιτιάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τον τουρισμό.

Ο Β.Κικίλιας αναφέρθηκε και στα λεγόμενα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και την άρνηση να στηρίξει πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή Τσίπρα, λέγοντας οτι «ο κ. Ανδρουλάκης άλλαξε στάση και έχει προσχωρήσει στην άποψη ότι συνεργάζομαι με τη ΝΔ ή με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αναρωτιέμαι αν σε δύο μήνες στις κάλπες θα είναι διαφορετικά. Αλλιώς είναι τα πράγματα και οι συνθήκες όταν πρέπει να επιλέξεις αν θα κυβερνηθεί η χώρα».

Για τον στόχο της αυτοδυναμίας στη δεύτερη κάλπη, ο υπουργός υποτήριξε «η ΝΔ έχει μία μάχη αυτή την στιγμή, την πρώτη κάλπη και τα άλλα θα τα συζητήσουμε μετά».