Πολιτική

Μανιτάρια... αλα τρεν από Παππά και Γιαννούλη - Φύτρωσαν μέσα σε βαγόνι του ΟΣΕ (φωτογραφίες, βίντεο)

(Πηγή: Twitter) (Πηγή: Twitter)
Μανιτάρια... αλα τρεν έκαναν ο Νίκος Παππάς και ο Χρήστος Γιαννούλης. Όχι, οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έφτιαξαν δική τους συνταγή, αλλά βρήκαν ότι είχαν φυτρώσει μανιτάρια μέσα σε βαγόνι τρένου.

«Βέλη» στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και στον υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, έριξε με ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς. Αφορμή στάθηκε μια επίσκεψη που έκανε μαζί με τον συνάδελφό του Χρήστο Γιαννούλη, σε εγκαταλειμμένα βαγόνια τρένου του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σε ένα από τα βαγόνια -όπως έδειξε μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- είχαν φυτρώσει… μανιτάρια. Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖA έκανε δύο αναρτήσεις στο Twitter για το θέμα.

«Το υψηλό «γούστο» των Μητσοτάκη και Καραμανλή για τα ΜΜΜ δεν κρύβεται. Η εγκατάλειψη της συντήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου και του τροχαίου υλικού έδωσε την ευκαιρία στα μανιτάρια να... ξεφυτρώσουν. Αυτή τη φορά μέσα στα βαγόνια του τρένου», ανέφερε στη μία ανάρτηση, ανεβάζοντας παράλληλα και βίντεο από το σημείο.

manitaria2

Στην άλλη ανάρτηση, όπου παρουσιάζει τις φωτογραφίες, αναφέρει: «Φαντάζει κωμικό,αλλά είναι ενδεικτικό της αδράνειας της ΝΔ &της εγκατάλειψης που βιώνει το τρένο, ένα μέσο φιλικό προς το περιβάλλον&οικονομικό για τον πολίτη.  ΥΓ: Πικρό χιούμορ.Οι πληροφορίες που θέλουν τον @giannoul να ετοιμάζει τραπέζι με μανιταρόσουπα ελέγχονται ως ανακριβείς».

} {