Οικονομία

Στα «σκαριά» νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ - 2.909 προσλήψεις στους δήμους

Στα «σκαριά» νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ - 2.909 προσλήψεις στους δήμους
2.909 προσλήψεις μόνιμων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ σε Δήμους με νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ.

Νέα προκήρυξη για πάνω από 2.900 προσλήψεις σε Δήμους θα εκδώσει το ΑΣΕΠ και είναι σε στάδιο επεξεργασία σύμφωνα με έγγραφο που αποκαλύπτουν τα Dikaiologitika News.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το νέο έγγραφο του ΑΣΕΠ στο στάδιο της επεξεργασίας αφού έχει ήδη έχει λάβει εντολή από το υπουργείο Εσωτερικών είναι νέα προκήρυξη για 2.909 προσλήψεις μόνιμων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ Α΄ βαθμού, δηλαδή στους δήμους της χώρας.

Παράλληλα θα εκδώσει ακόμη πέντε προκηρύξεις με στόχο οι περισσότερες να εκδοθούν σε ΦΕΚ μέσα στον Φεβρουάριο. Από αυτές ξεχωρίζουν οι προκηρυξεις για τις μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση ενώ έρχεται και η προσκληση για τις προσληψεις σε ΟΠΕΚΕΠΕ και Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το έγγραφο του ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ

Όπως αποκαλύπτουν πρώτα τα Dikaiologitika News οι προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις που θα εκδώσει άμεσα το ΑΣΕΠ και παίρνουν σειρά για το Εθνικό Τυπογραφείο θα αφορούν:

- Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πλήρωση 167 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 20 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας.

- Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης ΤΕ.

- Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας ΔΕ.

- Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ιατρών με 3ετή θητεία, της Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή για την πλήρωση 2 θέσεων ΕΕΠ και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Ελεγκτή Ιατρού.

- Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Κατάστημα Κράτησης Δράμας) για την πλήρωση 240 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας. 

- Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Εσωτερικών για την πλήρωση 2.909 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ Α΄ βαθμού.