Life

Το παρασκήνιο στην κόντρα του Μαζωνάκη και της αδερφής του - Η «πέτρα του σκανδάλου»

Το παρασκήνιο στην κόντρα του Μαζωνάκη και της αδερφής του - Η «πέτρα του σκανδάλου»
Η διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του δημοφιλούς τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη και της αδερφής του έχει φέρει μούδιασμα στους γονείς τους και στην μικρότερη αδερφή τους.

Πάντως μετά τα αποκαλυπτήρια της ενδοοικογενειακής διαμάχης ανάμεσα στα δυο αδέρφια που κάποτε ήταν αχώριστα αυτό που ελπίζουν όλοι είναι να πέσουν οι τόνοι.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News η πέτρα του σκανδάλου είναι μία επένδυση στον τουριστικό τομέα που είχαν κάνει τα δύο αδέρφια και ήταν διαχειριστές. Μία επένδυση που εκτίνεται σε Μύκονο, Πάρο, σε διάφορες περιοχές της Κρήτης, Λουτράκι και περιλαμβάνει εταιρίες καφέ, ακίνητα και διάφορα άλλα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής συνειδητοποίησε ότι η αδερφή του τον έβγαλε από την διαχείριση και κινήθηκε νομικά κατά της αδερφής του. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη η «μείζονα αντιδικία» με την αδελφή του, η οποία δεν κατονομάζεται, αφορά «στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής». Κατά την ανακοίνωση, μάλιστα, την Τετάρτη, «έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη, Θεόδωρου Μαντά:

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο!

Σήμερα (σ.σ. την Τετάρτη) έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».