Life

Πέθανε η αδερφή του Αντώνη Παραρά, 27 χρόνια μετά το θάνατό του σχεδόν την ίδια μέρα

Πέθανε η αδερφή του Αντώνη Παραρά, 27 χρόνια μετά το θάνατό του σχεδόν την ίδια μέρα
Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την οικογένεια του Αντώνη Παραρά, καθώς 27 χρόνια μετά τον θάνατό του, σχεδόν την ίδια μέρα έφυγε η αδερφή του.

Την ίδια σχεδόν ημέρα με τον Αντώνη Παραρά, μέλους τον ΑΜΑΝ, που έφυγε από τη ζωή πριν 27 χρόνια, έφυγε και η αδερφή του, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης.

Φορτισμένος και ιδιαίτερα στεναχωρημένος ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε στην έναρξη της εκπομπής ότι η αδερφή του Βίκυ, έφυγε ξαφνικά, με μία ημέρα διαφορά από τον αδελφό της, ο οποίος πέθανε στις 4 Φεβρουαρίου του 1997.

«Κυρίες και κύριοι, ειλικρινά δεν έχω τη διάθεση να στεναχωρήσω κανέναν, ούτε εσάς στο στούντιο, ούτε εσάς στο σπίτι αλλά θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά. Συμβαίνουν κάποια πράγματα ορισμένες φορές, στα οποία πραγματικά τα χάνεις, δεν ξέρεις πώς να τα χαρακτηρίσεις», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη των «Ράδιο Αρβύλα» και συνέχισε:

«Δεν έχουμε και καθόλου όρεξη για στεναχώριες, γιατί έχουμε κουραστεί να στεναχωριόμαστε. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σας αλλά όλο τέτοια πράγμα ακούμε τον τελευταίο καιρό».

«Χθες ήταν η μέρα που μιλούσαμε για τον φίλο μας τον Αντώνη (Παραρά), που συμπληρώνονται 27 χρόνια από τον θάνατό του, και σήμερα, πριν λίγες ώρες, μάθαμε ότι ‘’έφυγε’’ από τη ζωή και η Βίκυ, η αδελφή του Αντώνη Παραρά. 27 χρόνια μετά, σχεδόν την ίδια μέρα», αποκάλυψε στον «αέρα» του ΑΝΤ1 ο Αντώνης Κανάκης.

«Πραγματικά νιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να στείλω τους χαιρετισμούς μου, τα συλλυπητήριά μου, τη σκέψη μου, την αγάπη μου – όλοι μας δηλαδή, γιατί αυτό συζητούσαμε – στην οικογένεια… στη μητέρα τους, την Αριάδνη… Αριάδνη, τι να σου πω;

Πραγματικά, είσαι ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και θέλω να ξέρεις απλά ότι είσαι στη σκέψη μας», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Αντώνης Κανάκης.