Life

5 ιδέες για να στολίσεις το εορταστικό σου τραπέζι με ό,τι έχεις ήδη στο σπίτι

5 ιδέες για να στολίσεις το εορταστικό σου τραπέζι με ό,τι έχεις ήδη στο σπίτι
Κάνε το εορταστικό σου τραπέζι μέρος της διακόσμησης και άφησέ το να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστή των φετινών Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχει ομορφότερη εποχή του χρόνου από τα Χριστούγεννα.

Και δεν είναι μόνο το πνεύμα των γιορτών που κάνει τη χαρά να φωλιάζει στις καρδιές μας, είναι και οι διακοσμητικές πινελιές που μαγεύουν τα μάτια αλλά και την ψυχή μας.

Ναι, αυτή η αίσθηση της ζεστασιάς που κατακλύζει το σπίτι μας, τα χρώματα, οι λάμψεις, η μαγεία…Κάθε χρώμα και ένας συμβολισμός, ένα χειμερινό σημάδι που κλείνει μέσα του την ευτυχία.

Χριστούγεννα με hygge διάθεση

asds

Τα φετινά Χριστούγεννα διακόσμησε το σπίτι σου με hygge διάθεση και άσε την μαγεία της Δανέζικης αυτής λέξης να μεταφέρει το μήνυμα και την ενέργειά της στις ψυχές όλων.

Γιατί Hygge δε σημαίνει μόνο ευτυχία.

Η λέξη περικλείει ένα σύνολο πραγμάτων, εικόνων και συναισθημάτων που μπορεί να ορίσει ο ανθρώπινος νους και η καρδιά.

Φέτος κάνε το εορταστικό σου τραπέζι μέρος της διακόσμησης του σπιτιού και στόλισέ το από τώρα με ιδιαίτερα αντικείμενα που θα βρεις στα JYSK.

Προσκάλεσε φίλους, συγγενείς, ανθρώπους που αγαπάς και απολαύστε τις στιγμές σας: για brunch, για ζεστά ροφήματα, για φαγητό, όποιος κι αν είναι ο λόγος, στόλισε το τραπέζι σου εορταστικά σε μια hygge διάθεση.

Γιατι το hygge είναι τρόπος ζωής, ένα αίσθημα άνεσης και σύνδεσης με αυτούς που αγαπάς όταν περνάς πραγματικά καλά.

Είναι η εύρεση χαράς στις καθημερινές στιγμές και εκφράζει την αίσθηση ζεστασιάς που έχουμε όλοι ανάγκη τα Χριστούγεννα αλλά και εκείνη της οικογένειας, της θαλπωρής και του «μαζί», όπως λέμε JYSK.

Εδώ σου έχω 5 ιδέες για να διακοσμήσεις το εορταστικό σου τραπέζι για να αποπνέει elegant αισθητική, ηρεμία και τη χαρά που σκορπίζουν μόνο τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε στο theissue.gr τις 5 ιδέες για διακόσμηση