Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Ο λόγος που το παλάτι διατηρεί «σιγή ιχθύος» σχετικά με την υγεία της

Κέιτ Μίντλετον: Ο λόγος που το παλάτι διατηρεί «σιγή ιχθύος» σχετικά με την υγεία της Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλο και πληθαίνουν οι απορίες και τα ερωτηματικά, σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κείτ Μίντλετον, με το παλάτι να διατηρεί «σιγή ιχθύος».

Λίγοι είναι αυτοί που ξερούν την αλήθεια σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, και για το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Η ισπανική ιστοσελίδα «Μarca» αναφέρει πως το παλάτι δεν ειναι διατεθειμένο να μιλήσει ανοιχτά στον κόσμο για το τι πραγματικά συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον.

Αυτό θα γίνει μόνο στην περίπτωση που υποτροπιάσει η υγεία της, και τα πράγματα δεν πάνε καλά, οπότε θα είναι μονόδρομος στο να μαθευτεί η αλήθεια.  

Το σχόλιο έγινε σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης με την παρουσιάστρια να ρωτάει αν κινδυνεύει η ζωή της.

Τότε δημοσιογράφος που καλύπτει τη νοσηλεία της Κέιτ είπε: «Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στο παλάτι ήταν έκδηλη. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, εκτός από την έννοια που έχει, δέχεται και αλλεπάλληλες πιέσεις προκειμένου να γνωστοποιήσει στον κόσμο τι ήταν τελικά αυτό που την «έστειλε» στο νοσοκομείο.

Στην περίπτωση του Βασιλιά Καρόλου, που είχε υποβληθεί και αυτός σε χειρουργείο, δόθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα λεπτομέρεις σχετικά με την υγεία του.