Ελλάδα

«Θύελλα» με τραγούδι του Βλάχου: Η απάντηση του καλλιτέχνη και ο Πορτοσάλτε που προσφεύγει στα δικαστήρια

«Θύελλα» με τραγούδι του Βλάχου: Η απάντηση του καλλιτέχνη και ο Πορτοσάλτε που προσφεύγει στα δικαστήρια Φωτογραφία: eurokinissi
«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία», ξεκαθάρισε ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος.

Ο ηθοποιός, Πάνος Βλάχος, έδωσε τη δική του απάντηση μετά τα σχόλια του Άδωνι Γεωργιάδη στο τραγούδι του on stage.

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία», ξεκαθάρισε ο ηθοποιός.

panos vlachos 1

«Θα τα πούμε ενώπιον της Δικαιοσύνης»

Στη Δικαιοσύνη σκοπεύει να προσφύγει ο  Άρης Πορτοσάλτε εναντίον του ηθοποιού και τραγουδιστή, Πάνου Βλάχου για το «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Όπως είπε ο Άρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ, «χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη Δικαιοσύνη».

Ο ίδιος τόνισε ότι «ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό, τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;».

Η δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

Το συγκεκριμένο τραγούδι και ο συγκεκριμένος στίχος προκάλεσαν και την αντίδραση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…» δηλαδή να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!»,  έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργίαδης.

{https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1756702020113711586?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1756702020113711586%7Ctwgr%5E4b6c8d8bed1561e86ec2f71be4aaee4149ee8632%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.enikos.gr%2Fmedia%2Faris-portosalte-tha-ta-vroume-stin-dikaiosyni-i-apantisi-tou-gia-ton-sticho-tou-panou-vlachou-pou-prokalese-antidraseis%2F2106406%2F}