Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή στην Κέρκυρα

Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή στην Κέρκυρα
Σοκαρισμένη παραμένει η εκπαιδευτική κοινότητα από τον σοβαρό τραυματισμό 17χρονου κατά την διάρκεια συμπλοκής σε κεντρική πλατεία της Κέρκυρας.

Πριν από λίγες ώρες δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο από την άγρια συμπλοκή μαθητών σε κεντρική πλατεία του νησιού.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη σε ώρα αιχμής στο κέντρο της Κέρκυρας, σε ένα σημείο όπου τα μεσημέρια βρίσκονται πολλά παιδιά που περιμένουν το λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ για να πάνε στα σπίτια τους όταν σχολάσουν.

Στο βίντεο που μετέδωσε το kerkyrasimera.gr, φαίνεται με πόσο βίαιο τρόπο οι μαθητές έρχονται στα χέρια και πέφτουν στο έδαφος ενώ δεκάδες άτομα γύρω τους παρακολουθούν τον άγριο τσακωμό τους.

Ένας από τους ανήλικους επιτέθηκε στους άλλους εφήβους σε κατάσταση αμόκ με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει με μαχαίρι, ενώ δεν δίστασε να τραυματίσει και έναν περαστικό που προσπάθησε να τον εμποδίσει.

{https://www.youtube.com/watch?v=NoFzGPXLnkc&t=11s}

Ο ανήλικος δράστης μόλις αντιλήφθηκε τι έγινε το έβαλε στα πόδια με την αστυνομία να τον αναζητά. Μετά από μια ώρα τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί τρία άτομα, ένας 14χρονος, ένας 17χρονος και ένας 49χρονος, ο οποίος περνούσε από το σημείο και έτρεξε να βοηθήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.