Ελλάδα

Συνελήφθη 48χρονος ο οποίος απείλησε υπάλληλο με χειροβομβίδα

Συνελήφθη 48χρονος ο οποίος απείλησε υπάλληλο με χειροβομβίδα
Στη σύλληψη ενός 48χρονου ημεδαπού ο οποίος εξύβρισε και απείλησε με χειροβομβίδα υπάλληλο καταστήματος εμπορίας και επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών στην περιοχή της Νίκαιας, προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος μετέβη σε κατάστημα εμπορίας και επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών στη Νίκαια και παρέδωσε για επισκευή κινητό τηλέφωνο, το οποίο ισχυρίστηκε ότι ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο.

Στη συνέχεια, στο κατάστημα μετέβη έτερος άνδρας που δήλωσε ότι είναι ο ιδιοκτήτης του εν λόγω κινητού, το οποίο είχε κλαπεί από την κατοχή του και εντόπισε την τοποθεσία του μέσω συστήματος γεωεντοπισμού.

Αφού ο ανωτέρω απέδειξε με τα απαραίτητα στοιχεία ότι το κινητό τηλέφωνο είναι δικό του, την κλοπή του οποίου δεν είχε δηλώσει στις Αρχές, ο υπάλληλος του καταστήματος του το παρέδωσε.

Ο κατηγορούμενος μετέβη εκ νέου στο κατάστημα και όταν διαπίστωσε ότι το κινητό είχε παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του, εξύβρισε τον υπάλληλο και τον απείλησε με χειροβομβίδα. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που κλήθηκαν στο σημείο συνέλαβαν τον 48χρονο, ενώ η χειροβομβίδα κατασχέθηκε και έχει αποσταλεί προς εξέταση στην αρμόδια υπηρεσία. Π.Τσ