Ελλάδα

«Φως στο Τούνελ»: «Μπρα ντε φερ» Δημακοπούλου και Λέων για Πισπιρίγκου, έξαλλος ο Κούγιας με τη Νικολούλη

Mega Mega
Νέα «επεισόδια» στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, το βράδυ της Παρασκευής η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ζητώντας προσοχή από όλους και καλώντας τον Γρηγόρη Λέων και όσους έχουν αμφιβολίες για τα λεγόμενά της στο δικαστήριο.

Η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε, μεταξύ, άλλων και με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και των τριών θανάτων των παιδιών στην Πάτρα.

Η δίκη της Πισπιρίγκου για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας, για τον οποίο και κατηγορείται και έχει κριθεί προφυλακιστέα, ξεκινάει στις 31 Ιανουαρίου με τον Μάνο Δασκαλάκη να είναι ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας που θα καταθέσει εναντίον της πρώην συζύγου του.

Στο στούντιο του «Τούνελ» βρέθηκε και ο Γρηγόρης Λέων, ο οποίος για ένα πολύ μεγάλο διάστημα είχε συνδέσει το όνομά του με την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά η Ουρανία Δημακοπούλου, ιατροδικαστής και πραγματογνώμονας, η οποία παρά τις αρχικές της δηλώσεις στέκεται στο πλευρό της κατηγορουμένης, με την εκ διαμέτρου αντίθετη δήλωση από την αρχική της, ότι η κεταμίνη που δόθηκε στην Τζωρτζίνα δεν ήταν θανατηφόρα.

Παράλληλα, ζήτησε προσοχή και αυτοσυγκράτηση στα όσα λέγονται εναντίον της, για την στροφή της στην υπόθεση, δηλώνοντας: «Δεν είναι η Δημακοπούλου που αλλάζει γνώμη, η επιστήμη δίνει την γνώμη της η οποία είναι συγκεκριμένη».

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής της εκτυλίχθηκε μία αψιμαχία μεταξύ της κ. Δημακοπούλου και του Γρηγόρη Λέων, όταν ο ιατροδικαστής έστρεψε τα βέλη του κατά της κ. Δημακοπούλου, χωρίς να την κατονομάσει, διερωτώμενος πως άλλαξε γνώμη.

«Στην αρχή διαβάσαμε πέντε ιατροδικαστικές εκθέσεις οι οποίες όμως δεν είχαν αναλυθεί. Δεν είχαμε πρόσβαση στις φωτογραφίες της αστυνομίας. Όταν ένας ιατροδικαστής δει τις φωτογραφίες της ΥΔΕΖΙ (Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας) και συνεχίζει να επιμένει ότι μιλάμε για ισχυρή πίεση και απόφραξη και ανθρωποκτονία, μπαίνει στα όρια του κινδύνου», σημείωσε.

Κλείνοντας ζήτησε την προσοχή όλων, ενώ σημείωσε πως η πραγματογνωμοσύνη της και όσα έχει να καταθέσει θα ακουστούν στο δικαστήριο.

Έξαλλος Κούγιας με την Νικολούλη, «απειλεί» με μηνύσεις

‘Εξαλλος με την Αγγελική Νικολούλη εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου στο Mega ο Αλέξης Κούγιας. Αφορμή στάθηκε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», στην οποία φιλοξενήθηκε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, ο οποίος αναφέρθηκε σε ό,τι αφορά την υπόθεση της Πάτρας.

Ο γνωστός ποινικολόγος απείλησε με μηνύσεις τη δημοσιογράφο ενώ τόνισε ότι ήταν ανήθικο εκ μέρους της εκπομπής να μην παρουσιάσει και την πλευρά της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Ήταν μία καραστημένη εκπομπή, την προετοίμαζαν από μέρες, εκεί ήταν και ο κύριος Λέων, υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης, και χωρίς να έχουν κάνει τηλέφωνο στο περιβάλλον της κατηγορουμένης. Η κυρία Νικολούλη θα πληρώσει για αυτή την εκπομπή ένα 500άρικο και όσοι ήταν εκεί.

Το να είναι το πλέον ανήθικο στον κόσμο, όταν το κάνεις για να παίρνεις ποσά από διαφήμιση, οφείλεις να παίρνεις και την άλλη πλευρά» είπε -μεταξύ άλλων- ο κ. Κούγιας.