Αθλητισμός

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Εκδικάστηκε στο CAS η υπόθεση, πριν από τα playoffs η απόφαση

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Εκδικάστηκε στο CAS η υπόθεση, πριν από τα playoffs η απόφαση
Ολοκληρώθηκε (και) στο CAS η εκδίκαση της υπόθεσης του τραυματισμού του Χουάνκαρ στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Η απόφαση από το δικαστήριο αναμένεται πριν τα playoffs.

Πιο αναλυτικά, εκδικάστηκε την Τρίτη (6/2) το μεσημέρι στο CAS η προσφυγή του Ολυμπιακού για την απόφαση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης που είχε «λήξει» με 0-3 και -1 βαθμό για τον ΟΣΦΠ μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Τσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκαν από Έλληνες και ξένους δικηγόρους ενώ και οι δύο πλευρές είχαν από έναν μάρτυρα.

Η απόφαση του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου αναμένεται να βγει πριν από την έναρξη των playoffs της Stoiximan Super League, κάτι το οποίο θα ήθελαν και όλες οι ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στο CAS μετά και την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που είχε απορρίψει την έφεση, που είχαν ασκήσει οι ερυθρόλευκοι κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League.

Σύμφωνα με την απόφαση, το ντέρμπι είχε κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού και ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση ενός βαθμούς, πρόστιμο και ποινή δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.