Αθλητισμός

Ένταση στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Προκλητικό πανό των Bad Blue Boys στη Θύρα 13, αντέδρασε η Ένωση

Ένταση στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Προκλητικό πανό των Bad Blue Boys στη Θύρα 13, αντέδρασε η Ένωση Φωτογραφία: Intime
Οργή προκάλεσε στην Ένωση πανό των Bad Blue Boys στο πέταλο της Λεωφόρου: Προειδοποίησαν πως δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που ανοίξει το πανό των φανατικών οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League και η ατμόσφαιρα είναι ήδη βαριά.

Πιο συγκεκριμένα, πριν ακόμη το σφύριγμα, έγινε αντιληπτό πανό που είναι κρεμασμένο στο πέταλο της Λεωφόρου με προκλητικό περιεχόμενο.

Το πανό δεν έχει ανοίξει ακόμα ένα τέταρτο πριν τη σέντρα, ωστόσο σύμφωνα με την ΑΕΚ γράφει «free the boys» και έχει το σήμα των Bad Blue Boys, των φανατικών οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που συμμετείχαν στην επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Η ΑΕΚ έχει ήδη ενημερώσει γηπεδούχους, επικεφαλής αστυνομικής δύναμης και εισαγγελέα. «Με αυτό το πανό ανοιγμένο η ΑΕΚ δεν αγωνίζεται. Το θεωρούμε προκλητικό, προσβλητικό και χυδαίο», αναφέρουν χαρακτηριστικά από την Ένωση.

Σημειώνεται πως τελικά το πανό εντέλει κατέβηκε, με τον αγώνα Παναθηναϊκός - ΑΕΚ να πραγματοποιείται κανονικά στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.