Αθλητισμός

Ράγισε καρδιές η Εμμανουηλίδου στο πρωτάθλημα στίβου: Η κίνηση προς τον ουρανό για τα θύματα στα Τέμπη

Ράγισε καρδιές η Εμμανουηλίδου στο πρωτάθλημα στίβου: Η κίνηση προς τον ουρανό για τα θύματα στα Τέμπη Φωτογραφία: Intime
Ράγισε καρδιές η Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, που απότισε τον δικό της φόρο τιμής στα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Συγκινητική υπήρξε η εμφάνιση της Πολυνίκης Εμμανουηλίδου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η νεαρή αθλήτρια ακούμπησε το σήμα του πένθους που φορούσε και κατόπιν έστειλε μήνυμα στον ουρανό πριν από την εκκίνηση των 60 μέτρων.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου προκρίθηκε στον ημιτελικό των 60 μέτρων, τερματίζοντας 3η στην πρώτη προκριματική σειρά με επίδοση 7.26, που αποτελεί ατομικό ρεκόρ.

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη από αυτό που έγινε στην Ελλάδα. Σήμερα έτρεξα για όλους αυτούς, ελπίζω να μη ξαναγίνει ποτέ κάτι παρόμοιο» λέει η αθλήτρια Πολυνίκη Εμμανουηλίδου που απότισε φόρο τιμής στα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο, η νεαρή αθλήτρια από τη Θεσσαλονίκη που είναι και φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα τίμησε με το δικό της τρόπο τους νεκρούς της τραγωδίας.