Ελλάδα

Τρισάγιο για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία της Καρολάιν: Η Λυδία μεγαλώνει με πολλή αγάπη

Τρισάγιο για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία της Καρολάιν: Η Λυδία μεγαλώνει με πολλή αγάπη
Τρία χρόνια από τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τελέστηκε τρισάγιο. Η νέα ζωή της Λυδίας στις Φιλιππίνες

Σε στενό οικογενειακό φιλικό κύκλο πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στην Αλόννησο για την συμπλήρωση τριών χρόνων από την δολοφονία της Καρολάιν από χέρια του ίδιου του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Στο κοιμητήριο της Παλιάς χώρας της Αλοννήσου, το Σάββατο που μας πέρασε έδωσαν το παρών φίλοι, συμμαθητές και οικογενειακοί φίλοι της αδικοχαμένης νεαρής μητέρας.

Η αγαπημένη φίλη της Καρολάιν μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» τόσο για την αδικοχαμένη φίλη της όσο και για την μικρή Λυδία.

«Η Λυδία μεγαλώνει με πολλή αγάπη»

«Η μητέρα της φροντίζει να διατηρεί το μνήμα της σαν να είναι η ίδια εκεί. Είναι γεμάτο λουλούδια, είναι φωτισμένο και όλο το νησί από ότι έμαθα αγαπάει πολύ την οικογένεια και φροντίζει και την Καρολάιν», ανέφερε αρχικά η φίλη της Καρολάιν, συμπληρώνοντας στη συνέχεια:

«Μετά από τρία χρόνια επισκέφθηκα και εγώ το μνήμα της Καρολάιν. Πραγματικά ένιωσα σαν να είχε γίνει χθες. Ήταν γεμάτο φρέσκα λουλούδια. Ο κόσμος ακόμα πηγαίνει και επισκέπτεται το μνήμα της Καρολάιν. Το καντηλάκι της ήταν αναμένο».

«Η Λυδία μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον με πολλή αγάπη και φροντίδα. Είναι ένα χαρούμενο και ευτυχισμένο παιδάκι που γελάει συνέχεια σαν την μανούλα του. Είναι ίδια. Εγώ αυτό που θα ήθελα να πω είναι εχθές ήταν η γιορτή της μητέρας και άλλη μία μανούλα δεν χαίρεται το παιδάκι της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει οι αρμόδιοι να σκέφτονται τις οικογένειες των θυμάτων και όχι τον σωφρονισμό των δολοφόνων. Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια και ίσως έτσι μειωθεί όλο αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια», κατέληξε η φίλη της Καρολάιν, Λίλα.