Ελλάδα

Εξελίξεις στην υπόθεση του Μπάμπη Κούτσικου: Γεμάτο το κουτί με τις σφαίρες, εξαφανισμένη η καραμπίνα

Εξελίξεις στην υπόθεση του Μπάμπη Κούτσικου: Γεμάτο το κουτί με τις σφαίρες, εξαφανισμένη η καραμπίνα
Σιγά - σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι με την καραμπίνα και της σφαίρες του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Μεγάλη ανατροπή με τις σφαίρες και την καραμπίνα του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς στο σπίτι του και συγκεκριμένα στο δωμάτιό του εντοπίστηκαν γεμάτα τα κουτιά με τις σφαίρες.

Σύμφωνα με το MEGA, στο δωμάτιο του Μπάμπη εντοπίστηκαν κουτιά με κυνηγετικές σφαίρες, παρόμοιες με εκείνες που βρέθηκαν στις τσέπες του αλλά και παρόμοιες με εκείνες που δολοφονήθηκε ωστόσο τα κουτιά τους ήταν γεμάτα.

Η αδερφή του Μπάμπη ανέφερε στο MEGA πως η μητέρα της της είπε πως ο 31χρονος είχε πάρει χύμα σφαίρες ωστόσο το θρίλερ παραμένει άλυτο καθώς η καραμπίνα που είχε μαζί του το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου δεν έχει εντοπιστεί.

Πλέον, η προσοχή επικεντρώνεται στην ανάλυση του DNA και στα στοιχεία του κινητού τηλεφώνου στην υπόθεση.

Αν και οι πρώτες εξετάσεις DNA στα ρούχα του Μπάμπη δεν έδειξαν κάτι σημαντικό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η εξέταση του DNA στα νύχια του αναμένεται να είναι κρίσιμης σημασίας.

Αυτή η εξέταση είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς το αποτέλεσμα θα δείξει εάν υπήρξε σύγκρουση μεταξύ του Μπάμπη Κούτσικου και του κρεοπώλη πριν από τον θάνατο του 31χρονου.

Παράλληλα, η ανακρίτρια αναμένει τα βασικά στοιχεία από την έρευνα, συμπεριλαμβανομένου του κινητού τηλεφώνου, των στιγμάτων και του γενετικού υλικού, προκειμένου να θέσει ορισμένες βασικές ερωτήσεις στον κρεοπώλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει υποβληθεί σε έλεγχο για τον εντοπισμό του πτώματος του Μπάμπη, καθώς η σορός του βρέθηκε λίγο μετά το πέρας της απολογίας του.