Ελλάδα

Μαστροπεία στην Κρήτη: 65χρονος εξέδιδε γυναίκα σε θαμώνες του μαγαζιού

Μαστροπεία στην Κρήτη: 65χρονος εξέδιδε γυναίκα σε θαμώνες του μαγαζιού Φωτογραφία: eurokinissi
Ο 65χρονος που ήταν υπεύθυνος μαγαζιού, ωθούσε στην πορνεία μια 38χρονη, με πελάτες του συγκεκριμένου μαγαζιού, με αντάλλαγμα ένα χρηματικό ποσό, το οποίο λάμβανε παράνομα.

Το βράδυ της Τρίτης, αστυνομικοί στην περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, στην Κρήτη, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 65χρονου άνδρα για υποθέσεις μαστροπείας.

Επιπλέον, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και οπλοφορίας.

Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση αποκάλυψαν ότι ο 65χρονος, ως υπεύθυνος του καταστήματος, προώθησε την πορνεία μιας 38χρονης με θαμώνες του καταστήματος, λαμβάνοντας χρηματική αμοιβή και αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου και την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση.

Ένας αστυνομικός, προσποιούμενος πελάτης, επισκέφθηκε το κατάστημα με σκοπό να συναντηθεί ερωτικά με το θύμα έναντι χρηματικού ποσού. Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού, συνελήφθη ο ημεδαπός.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκαν 200 ευρώ, μεταξύ των οποίων και ένα προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, στο κατάστημα κατασχέθηκαν ένας φακός με λειτουργία ηλεκτρικής εκκένωσης τύπου taser, ένα ηλεκτρικό τασέρ και καταγραφικό από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.