Life

Έσπασε ο «πάγος» στο Μπάκινγχαμ: Μέγκαν και Χάρι έστειλαν «περαστικά»

Έσπασε ο «πάγος» στο Μπάκινγχαμ: Μέγκαν και Χάρι έστειλαν «περαστικά» Φωτογραφία: APE-MPE
Σύμφωνα με την DailyMail, Μέγκαν και Χάρι έστειλαν μηνύματα για «περαστικά» τους, μετά το διπλό πλήγμα προβλημάτων υγείας στην βασιλική οικογένεια.

Τις ευχές του Χάρι και της Μέγκαν έλαβε η Κέιτ Μίντλετον, ενώ αναρρώνει από την εγχείρηση που υποβλήθηκε.

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, αναρρώνει μετά την επέμβαση στην κοιλιά της στην κλινική του Λονδίνου κοντά στο Regent’s Park, με τα σενάρια για την υγεία της να διαδέχονται το ένα το άλλο. Η Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να περάσει ακόμα μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, προτού μεταφερθεί στο Adelaide Cottage στο Windsor, για να ανακτήσει τις δυνάμεις της μετά την ιατρική διαδικασία.

Σύμφωνα με τους Times, μόλις η πριγκίπισσα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο θα εργαστεί από το κρεβάτι της.

Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον δίπλα στους μικρούς πρίγκιπες

Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η Κέιτ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, σπεύδοντας να ξεκαθαρίθσει ότι δεν πρόκειται για καρκίνο. Μετά από περίπου 90 λεπτά, το Παλάτι ανακοίνωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα υποβληθεί σε εγχείρηση προστάτη.

Η Κέιτ Μίντλετον μεταφέρθηκε στην κλινική την Τρίτη για το ραντεβού της χειρουργικής επέμβασης και δεν πήγε με ασθενοφόρο, δήλωσαν πηγές.

Τα τρία παιδιά της ήταν όλα στο σχολείο Lambrook στο Μπερκσάιρ την επόμενη ημέρα, καθώς η οικογένεια προσπάθησε να διατηρήσει την καθημερινότητά της. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εθεάθη, την Πέμπτη, να φεύγει από το νοσοκομείο The London Clinic, δείχνοντας προβληματισμένος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον βρίσκονται κοντά στα εγγόνια τους προκειμένου να βοηθήσουν.