Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή έξω από το καμπαρέ στο Μαρούσι

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή έξω από το καμπαρέ στο Μαρούσι Φωτογραφία: INTIME
Ένα βίντεο ντοκουμέντο που αποτυπώνει στιγμές από τη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε έξω από γνωστό κλαμπ στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας τα ξημερώματα της Κυριακής, είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έβγαλε στον τηλεοπτικό αέρα ο ΑΝΤ1 καταγράφονται σκηνές έντασης και πανικού έξω από το κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι, εκεί όπου ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι και «κάρφωσε» τον 23χρονο στο λαιμό, κόβοντάς του το νήμα της ζωής.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 3 ξημερώματα της Κυριακής. Το θύμα μαζί με έναν φίλο του έφτασαν έξω από το κλαμπ και κάθισαν για λίγα λεπτά στα σκαλάκια του κέντρου.

MAROYSI KABARE 73338

Στη συνέχεια, ο δράστης βγήκε μαζί με άλλα άτομα από το κλαμπ. Δράστης και θύμα που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρονται να γνωρίζονταν, ξεκίνησαν σε έντονη λογομαχία, με το 23χρονο να βγάζει το όπλο από το τσαντάκι του.

Ωστόσο, το όπλο μπλόκαρε, αλλά τελικά κατάφερε να πυροβολήσει με μία από τις σφαίρες, να εντοπίζεται ακριβώς δίπλα του στη σορό του, την οποία βρήκαν μέσα στα αίματα οι αστυνομικοί.

Τότε ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα το θύμα στο λαιμό. Ο 23χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και κατέληξε κατά τη μεταφορά του με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, καθώς έχασε πολύ αίμα.

MAROYSI AIMATA 8af87

Επίσης υπάρχουν κι άλλοι δύο τραυματίες. Ο ένας φέρει τραύμα στην κοιλιά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ο άλλος φέρει τραύμα από μαχαίρι στην ωμοπλάτη.

Ο δράστης εκμεταλλευόμενος το κλίμα πανικού που επικρατούσε, κατάφερε να ξεφύγει, ωστόσο οι Αρχές εκτιμούν πως είναι θέμα χρόνου να τον βρουν και να τον συλλάβουν.