Ελλάδα

Τέμπη: Μπαμπάς διδύμων για Φλέσσα: «Εγώ δεν σκότωσα κανέναν – Δικός σας υπουργός έλεγε το τρένο ασφαλές»

Τέμπη: Μπαμπάς διδύμων για Φλέσσα: «Εγώ δεν σκότωσα κανέναν – Δικός σας υπουργός έλεγε το τρένο ασφαλές»
Ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών κατακεραυνώνει την δήλωση της Βίκυς Φλέσσα, υποψήφιας ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, « φταίμε όλοι μαζί για την τραγωδία στα Τέμπη, όπως συνέβη και με το Μάτι».

Η δήλωση της Βίκυς Φλέσσα που προσπάθησε άρον άρον να μαζέψει ότι «τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Δεν έχει σχέση με κανέναν πρωθυπουργό και με καμία κυβέρνηση, γιατί είμαστε όλοι…» προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με πολλούς να σπεύδουν να την καταδικάζουν για το άστοχο της δήλωσης.  

Τη δική του απάντηση στα λεγόμενα της δημοσιογράφου και υποψήφιας ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία έδωσε ο χαροκαμένος Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα. 

Στην ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς σημειώνει χαρακτηριστικά: «Πάντως εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού και της παρατάξεως που εκπροσωπείτε, δεν φταίω πουθενά και δεν σκότωσα κανέναν όπως και όλοι οι άλλοι που επέβαιναν στο τρένο καθώς και οι συγγενείς τους».

«Αν νοσεί το κράτος να προσπαθήσουν να το θεραπέψουν και όχι να φάνε τα χρήματα που χρειάζονται για την θεραπεία οι υπεύθυνοι τόσα χρόνια. Και η αρχή της θεραπείας είναι να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα πουθενά ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό», συνεχίζει.

«Θα ήθελα να μην αναφέρετε πάλι το όνομα Τέμπη, δεν γνωρίζετε μην μιλάτε, Ξέρετε η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας, Καλή αποτυχία να έχετε στο καινούριο εγχείρημά σας», καταλήγει.

Η ανάρτηση απάντηση του Νίκου Πλακιά στην Βίκυ Φλέσσα

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Φλέσσα τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί και ότι το κράτος νοσεί βαριά και δεν φταίει καμία κυβέρνηση και κανένας πρωθυπουργός

Πάντως εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού και της παρατάξεως που εκπροσωπείτε, δεν φταίω πουθενά και δεν σκότωσα κανέναν όπως και όλοι οι άλλοι που επέβαιναν στο τρένο καθώς και οι συγγενείς τους.

Αν νοσεί το κράτος να προσπαθήσουν να το θεραπέψουν και όχι να φάνε τα χρήματα που χρειάζονται για την θεραπεία οι υπεύθυνοι τόσα χρόνια.

Και η αρχή της θεραπείας είναι να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα πουθενά ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό.

Θα ήθελα να μην αναφέρετε πάλι το όνομα Τέμπη, δεν γνωρίζετε μην μιλάτε,

Ξέρετε η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας

Καλή αποτυχία να έχετε στο καινούριο εγχείρημά σας

{https://twitter.com/PlakiasNikos/status/1783414925454369172}