Ελλάδα

Αποκαλύψεις «φωτιά» για τον Άλλο Άνθρωπο - Τα τεράστια ποσά που έπαιξε κι έχασε ποντάροντας στα φρουτάκια

Αποκαλύψεις «φωτιά» για τον Άλλο Άνθρωπο - Τα τεράστια ποσά που έπαιξε κι έχασε ποντάροντας στα φρουτάκια
Νέες αποκαλύψεις βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας για τον «Άλλο Άνθρωπο» Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. Τουλάχιστον 1.000 φορές επισκέφθηκε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών. Τα τεράστια ποσά που έπαιξε κι έχασε σε φρουτάκια.

Δεν έχουν τέλος τα στοιχεία για τις οικονομικές δραστηριότητες του ιδρυτή της εθελοντικής ομάδας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου ο οποίος ελέγχεται το τελευταίο διάστημα για απάτες και ξέπλυμα χρήματος εν μέσω καταγγελιών και για τις διαδρομές των χρημάτων από τις δωρεές του κόσμου.

Ο ίδιος επιμένει πως «όσα χρήματα έχουν κατατεθεί για τις ανάγκες του 'άλλου ανθρώπου' έχουν διατεθεί για τις ανάγκες του 'άλλου ανθρώπου' και της κοινωνικής κουζίνας», ωστόσο οι καταγγελίες πρώην συνεργατών του αλλά στοιχεία του ρεπορτάζ δίνουν μία άλλη διάσταση στην πολύκροτη υπόθεση. 

Έπαιξε 500.000 και έχασε 180.000 ευρώ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, o Κώστας Πολυχρονόπουλος φαίνεται να έχει επισκεφτεί και παίξει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1.000 φορές όπως αποδεικνύεται βάσει της χρήσης της κάρτας του στο ειδικό σύστημα καταγραφής που έχει κάθε τέτοιο κατάστημα. Μάλιστα όπως αναφέρθηκε από έρευνα των Αρχών σε συνδυασμό με ιδιωτικές εταιρείες κι άλλες κρατικές Αρχές ο κ. Πολυχρονόπουλος έχει ποντάρει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών 500.000€ από λογαριασμούς της μητέρας του και συγγενών, όπου από αυτά έχει χάσει 180.000 ευρώ. Πρόκειται για τους ίδιους λογαριασμούς που κατέθεταν χρήματα άνθρωποι με σκοπό να προσφέρουν βοήθεια.

Επιπρόσθετα, φαίνεται επίσης να έχει ποντάρει 200.000 και σε άλλη στοιχηματική εταιρεία από λογαριασμούς συγγενών και paypal, όπου σε αυτή την περίπτωση έχει χάσει 160.000€, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από την μέχρι τώρα εν εξελίξει έρευνα.