Ελλάδα

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το μακελειό στη Γλυφάδα: «Είναι ο Άρης πάνω και πυροβολεί»

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το μακελειό στη Γλυφάδα: «Είναι ο Άρης πάνω και πυροβολεί»
Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες από το σημείο του μακελειού σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, όπου ένας 70χρονος απολυμένος εργαζόμενος άνοιξε πριν σκοτώνοντας τρεις εργαζόμενους πριν αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα  με τα όσα αναφέρει στο Dnews εργαζόμενη της εταιρείας, ο 70χρονος Αιγυπτιακής καταγωγής, ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά του και πήγε στοχευμένα προς αυτούς. Όπως σημειώνει, εισέβαλε στην εταιρεία με μία κοντόκανη καραμπίνα και ένα περίστροφο.

«Χτύπησε τα δύο αφεντικά και έναν εργαζόμενο που πήγε να τον ηρεμήσει. Τον είχε πλησιάσει πολύ και τον πυροβόλησε» τονίζει σε δήλωσή της στο Dnews.

«Τον δράστη τον είδα λίγο» ανέφερε και πρόσθεσε πως «όταν άκουσα τους πυροβολισμούς μπήκα κάτω από το γραφείο μου μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Λίγο μετά μπήκαν οι αστυνομικοί και μας απομάκρυναν». 

{https://www.youtube.com/watch?v=3g_OwwZENFM}

«Είναι ο Άρης με όπλο και πυροβολεί»

Άλλος εργαζόμενος ανέφερε στο Dnews πως «άκουσα τους πυροβολισμούς και είδα δύο εργαζόμενους. Μου είπαν ότι είναι ο Άρης πάνω και πυροβολεί. Κατάφερα να βγω από τον πόρτα του υπογείου».

Τόνισε πως κατάλαβε πως είναι στην εταιρεία από το αυτοκίνητο που οδηγεί. Λίγο μετά περιέργαψε τις στιγμές φρίκης και το πως γλίτωσε.

{https://www.youtube.com/watch?v=3TX6lQfOFoY}