Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις για την κατάσκοπο: Η μητέρα της... Ελένη Τσάλλα και οι γνωριμίες στην αίρεση

Νέες αποκαλύψεις για την κατάσκοπο: Η μητέρα της... Ελένη Τσάλλα και οι γνωριμίες στην αίρεση
Όλο και περισσότερες πληροφορίες για τη δράση της κατασκόπου με το όνομα «Μαρία Τσάλλα» έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις για την δράση της κατασκόπου - γνωστής στην Ελλάδα «ως Μαρία Τσάλλα» - ενώ πλέον στο προσκήνιο έρχονται και οι κινήσεις της «μητέρας» της.

Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύπτεται πως η φερόμενη μητέρα της «Μαρία Τσάλλα» γνώρισε τον άνθρωπο που υπέγραψε για την έκδοση ταυτότητας της κόρης της στην έδρα παραθρησκευτικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η Αναστασία Τσάλλα, η φερόμενη μητέρα της «Μαρία Τσάλλα», χρησιμοποίησε ως μάρτυρα για την έκδοση ταυτότητας της κόρης έναν 75χρονο.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος υποστήριξε πως γνώριζε την μητέρα, η οποία έμενε στα Πατήσια εκείνο το διάστημα, και είπε πως για πρώτη φορά την συνάντησε σε έναν στέκι στη Γλυφάδα.

Το στέκι αυτό - με κάθε επιφύλαξη καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη - φαίνεται να είναι η έδρα μίας παραθρησκευτικής οργάνωσης - μίας αίρεσης που έχει έδρα κοντά στην εκκλησία του Τρύφωνος στη Γλυφάδα.

Τα μέλη της οργάνωσης δίνουν το παρών εκεί και όπως φαίνεται εκεί έδινε το παρών και η «μητέρα» της κατασκόπου αλλά και ο 75χρονος.