Ελλάδα

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον, αύριο η απολογία των συλληφθέντων

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον, αύριο η απολογία των συλληφθέντων Φωτογραφία: Αρχείου
Την Τρίτη απολογούνται οι δύο από τους έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον συστηματικό βιασμό του 15χρονου μαθητή στην ερειπωμένη μονοκατοικία στο Ίλιον.

Την Τρίτη απολογούνται οι δύο από τους έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για τον συστηματικό βιασμό του 15χρονου μαθητή στην ερειπωμένη μονοκατοικία στο Ίλιον. Από τους υπόλοιπους συλληφθέντες, οι τρεις έχουν ήδη προφυλακιστεί, ενώ ο έκτος «γλύτωσε» καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Σύμφωνα με το Mega, πέρα από τους έξι συλληφθέντες εκ των οποίων οι τρεις έχουν προφυλακιστεί και τον ένα που πήγε στην αστυνομία αφού παρήλθε το χρονικό διάστημα του αυτοφώρου, αναζητείται ακόμα ένας 16χρονος που εκτιμάται ότι ενδεχομένως έχει διαφύγει στην Αλβανία και τέσσερις κοπέλες που παρακολουθούσαν τη σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου αγοριού, τις οποίες το θύμα έχει υποδείξει στις Αρχές.

Νέα εντάλματα

Για τους δύο ανηλίκους που αναμένεται το ένταλμα σύλληψης, ο ένας παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές, μαζί με τον δικηγόρο του, όμως δε συνελήφθη καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο.

Ο άλλος, ο όγδοος δηλαδή κατηγορούμενος, δεν έχει εντοπιστεί ακόμα και εκτιμάται ότι ίσως έχει διαφύγει από τη χώρα και πιθανότατα βρίσκεται στην Αλβανία.

Για τον συγκεκριμένο ανήλικο, ηλικίας 16 ετών, ο 15χρονος φέρεται να κατέθεσε πως είχε βασικό ρόλο στην υπόθεση, καθώς ήταν εκείνος που μοίραζε τα βίντεο, ενώ σε ένα από αυτά είχε καταγραφεί και ο ίδιος να τον χτυπάει.

Πηγαίνει σε διαφορετικό σχολείο με τον 15χρονο, ήταν όμως στην ίδια τάξη στο φροντιστήριο.