Ελλάδα

Πάτρα: Ποιες άλλες ουσίες βρέθηκαν στο αίμα της Τζωρτζίνας εκτός από την κεταμίνη (βίντεο)

Πάτρα: Ποιες άλλες ουσίες βρέθηκαν στο αίμα της Τζωρτζίνας εκτός από την κεταμίνη (βίντεο)
Το θρίλερ με το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας συνεχίζεται με νέες αποκαλύψεις που προκαλούν σοκ.

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει κρατούμενη στη ΓΑΔΑ και επιμένει να αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία που της αποδίδεται για τον θάνατο του μεγαλύτερου της παιδιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας, έρχονται νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες σχετικά με τον τοξικολογικό έλεγχο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, εντοπίστηκαν -εκτός από την κεταμίνη- και άλλες ουσίες στο αίμα της μικρής Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, φέρεται να ανευρεθήκαν και άλλα αναισθητικά εκτός της κεταμίνης, όπως η λιδοκαΐνη και η πριλοκαΐνη.

Το ερώτημα το οποίο ανακύπτει είναι σε ποια φάση της νοσηλείας και για ποιο λόγο χορηγήθηκαν τα συγκεκριμένα σκευάσματα.

Όπως μετέδωσε το STAR, πρόκειται για ουσίες που μπορεί να δοθούν ενδονοσοκομειακά, και ειδικά κατά τη διαδικασία ανάνηψης. 

Ωστόσο, και οι συγκεκριμένες ουσίες έχουν μπει στο «στόχαστρο» των Αρχών και αναμένεται να πραγματοποιηθεί ποσοτικός έλεγχος.

Σημειώνεται μάλιστα πως οι ουσίες αυτές δεν ήταν μέρος της φαρμακευτικής αγωγής που χορηγούσε το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου στην 9χρονη Τζωρτζίνα όταν νοσηλευόταν.

Δείτε το έγγραφο που δημοσιεύει το ereportaz.gr με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων:

toxikologi