Ελλάδα

Νέα υπόθεση φρίκης στην Αίγινα: Πατριός βίαζε την θετή κόρη του επί 11 χρόνια

Νέα υπόθεση φρίκης στην Αίγινα: Πατριός βίαζε την θετή κόρη του επί 11 χρόνια
Σε σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία της Αίγινας έπειτα από την είδηση της σύλληψης 36χρονου που ασελγούσε και στη συνέχεια βίαζε την κόρη της συντρόφου του από την ηλικία των 14 ετών.

Φρίκη προκαλεί η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης νεαρής γυναίκας από τον πατριό της στην Αίγινα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα που σήμερα είναι 25 ετών, κατέθεσε ότι ο 36χρονος σύντροφος της 50χρονης μητέρας της ασελγούσε σε βάρος της για σχεδόν 5 χρόνια, ενώ όταν ενηλικιώθηκε άρχισε να την βιάζει συστηματικά, καταγράφοντας μάλιστα σε βίντεο τις πράξεις του. Με τον τρόπο αυτό, την εκβίαζε πως αν μιλήσει θα δημοσιοποιήσει το υλικό στα social media και θα τη διασύρει.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες οι βιασμοί συνέβαιναν μέχρι και πρόσφατα, ενώ πλέον έχουν συλληφθεί κι ο άνδρας και η μητέρα του θύματος.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και περί ναρκωτικών. 

Πότε ξεκίνησε το μαρτύριο, πώς «έσπασε» την σιωπή της

Σύμφωνα με την καταγγελία της 25χρονης σήμερα κοπέλας, το μαρτύριο ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια, όταν ήταν μόλις 14 ετών, με θωπείες και άσεμνες πράξεις.

Μόλις έκλεισε τα 18, ο άνδρας ξεκίνησε να τη βιάζει ενώ έκανε χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, κάτι που γνώριζε η 40χρονη μητέρα του θύματος, επίσης αλβανικής υπηκοότητας. Σημειώνεται πως σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η κοπέλα αποφάσισε να μιλήσει για το μαρτύριό της στο μικρό διαμέρισμα της Αίγινας, το μεσημέρι της 5ης Μαρτίου, ενώ μόλις λίγες ώρες νωρίτερα, ο πατριός της είχε ασελγήσει σε βάρος της.

Η 25χρονη «έσπασε» τη σιωπή της μετά από παρακίνηση του συντρόφου της, ενώ - όπως αναφέρεται στην δικογραφία - οδηγήθηκε σε πραγματογνώμονα για εξέταση:

« Η εξεταζόμενη, παρουσία πραγματογνώμονα – ψυχολόγου επιβεβαίωσε τα αρχικώς καταγγελλόμενα, αναφέροντας ότι εξαναγκαζόταν σε επιχείρηση και ανοχή γενετήσιων πράξεων, ήτοι συνουσίες και άλλες πράξεις ίσης βαρύτητας με αυτές, υπό την απειλή του διασυρμού της στους οικείους και στο ευρύτερο περιβάλλον από βίντεο που κατείχε ο δράστης ο οποίος την βιντεοσκοπούσε κάποιες φορές κατά τη διάρκεια των συνευρέσεων.

Επίσης ανέφερε ότι κάποιες φορές ελάμβανε ως αντάλλαγμα χρηματικά ποσά ή δώρα. Η τελευταία συνεύρεση έλαβε χώρα 00:00 – 00: 30 ώρα της 5/3/2024 στην οικία όπου διαμένουν. Ενημερώθηκε ο ιατροδικαστής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά και η ανωτέρω παθούσα οδηγήθηκε για ιατροδικαστική εξέταση».

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Μετά την καταγγελία της 25χρονης, πραγματοποιήθηκε έφοδος της Αστυνομίας στο σπίτι όπου ζούσαν. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν ποσότητες κάνναβης μέσα σε βάζα και σακουλάκια, 4 μαχαίρια, ζυγαριές ακριβείας, ένα αεροβόλο πιστόλι και 18.275 ευρώ. 

Μετά από έρευνα στην κατοχή και στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1505 γραμμ. κάνναβης,
  • αεροβόλο πιστόλι,
  • 4 μαχαίρια,
  • το χρηματικό ποσό των 18.275 ευρώ,
  • 3 ζυγαριές ακριβείας,
  • τρίφτης και
  • 3  κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα εσώρουχο της παθούσας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 3.275 ευρώ που βρέθηκε στη κατοχή της μητέρας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.