Ελλάδα

Αυτό είναι το σημείο που βρέθηκε η σορός του Μπάμπη, έψαχνε για λίρες - Συνεργούς του κρεοπώλη αναζητούν οι Αρχές

Αυτό είναι το σημείο που βρέθηκε η σορός του Μπάμπη, έψαχνε για λίρες - Συνεργούς του κρεοπώλη αναζητούν οι Αρχές
Ο φερόμενος ως δράστης στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό, παραμένει «σφίγγα» στους αστυνομικούς, δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες της δολοφονίας.

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται από το Μεσολόγγι και αφορούν την άγρια εκτέλεση του Μπάμπη Κούτσικου, του οποίου η σορός βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή.

Ο άτυχος νεαρός άνδρας αγνοούνταν περισσότερο από δύο εβδομάδες με τις αστυνομικές αρχές να επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμο έτσι ώστε να εντοπιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Το «δράμα» ολοκληρώθηκε προχτές όταν η έρευνα σε βαλτώδη περιοχή απέδωσε καρπούς με τον εντοπισμού του άψυχου σώματός του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Μπάμπης Κούτσικος δέχτηκε πυροβολισμούς από μπροστά με καραμπίνα τους οποίους προσπάθησε να αποφύγει. Ο δράστης μάλιστα φέρεται να χρησιμοποίησε φυσίγγια για αγριογούρουνο. 

Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι Αρχές φαίνεται πως είναι πιθανό πριν τη δολοφονία του 31χρονου να προηγήθηκε κυνηγητό και ο νεαρός να προσπάθησε να κρυφτεί.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των Αρχών, ο Μπάμπης προσπάθησε να κρυφτεί από τον δολοφόνο του ο οποίος τον εντόπισε και τον σκότωσε. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουνε εντοπιστεί και ίχνη που μαρτυρούν ότι κάποιος τον έσυρε στο σημείο.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο Μπάμπης

mpampis289

Σύμφωνα με το pelop.gr, το πρωί της Τετάρτης, (24.01.2024) δόθηκε εντολή εκτέλεσης της απόφασης προφυλάκισης του κρεοπώλη, ο οποίος είχε κριθεί προφυλακιστέος με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα Μεσολογγίου.

mpampis286

Έψαχνε λίρες

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν στον στο ιστορικό αναζητήσεων του υπολογιστή του 31χρονου λέξεις που παρέπεμπαν σε κυνήγι θησαυρού, όπως «Πώς μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει τις κάλπικες λίρες».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κρεοπώλης φέρεται να έπεισε τον Μπάμπη, ότι υπήρχε χαμένος θησαυρός στο Ευηνοχώρι με χρυσές λίρες.

Πλέον, το σενάριο να έγινε η δολοφονία με αφορμή την χρυσοθηρία ενισχύεται ωστόσο αυτό ήταν το πρόσχημα για να οδηγήσει τον Μπάμπη σε απόμερη περιοχή ο κρεοπώλης.

Επιμένει στη σκληρή στάση

Σκληρή στάση συνεχίζει να κράτα ο 50χρονος κρεοπώλης που έχει κριθεί προφυλακιστέος για την υπόθεση του θανάτου του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Ο κρεοπώλης μεταφέρθηκε στην Πάτρα όπου κρατείται καθώς είναι σε εξέλιξη οι έρευνες και οι ανακριτικές πράξεις που απαιτούν να είναι κοντά στον τόπο του εγκλήματος καθώς εκκρεμεί, μεταξύ άλλων, και η συμπληρωματική απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας Μεσολογγίου.

mpampis318

Παράλληλα αναμένονται οι απαντήσεις από τον έλεγχο του DNA που ελήφθη από τον 50χρονο καθώς θα συγκριθεί με γενετικό υλικό από τα νύχια του άτυχου Μπάμπη.

mpampis283

Ο 50χρονος, πάντως, επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση λέγοντας στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών που τον επισκέφθηκαν χθες στο κελί του ότι «έχω τα χέρια μου καθαρά», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».