Ελλάδα

Χανιά: Γυναίκα κατήγγειλε επίθεση με βελόνα από άγνωστο, «ένιωσα κάτι στο χέρι μου»

zarpanews.gr zarpanews.gr
Γυναίκα στα Χανιά κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση με βελόνα από άγνωστο άντρα και το περιστατικό έχει καταγραφεί και σε κάμερα ασφαλείας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του τοπικού zarpanews.gr, η 30χρονη από την Αίγυπτο, δήλωσε ότι ένας άντρας της επιτέθηκε μεσημεριάτικα, κρατώντας μια βελόνα και ένιωσε τσίμπημα στο χέρι.

«Ήταν μεσημέρι στην οδό Ιωνίας. Πήγαινα σε φίλη μου και ξαφνικά ένιωσα κάτι στο χέρι μου, σαν τσίμπημα από βελόνα, ένας άνδρας που ήταν πίσω από εμένα, με ακούμπησε στο χέρι. Πόνεσα και ζαλίστηκα, ενώ σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο ο άνδρας μου, ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο».

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, όπου φαίνεται ένας άντρας να την πλησιάζει, να βάζει το χέρι του και να την ακουμπά.

Σε βίντεο φαίνεται πως ο άνδρας κινείται πίσω της, βάζει το χέρι στην τσέπη του και περνάει από δίπλα της, σαν να την ακουμπάει λίγο και συνεχίζει να προχωράει.

Από το σημείο πήρε τη γυναίκα ασθενοφόρο, ενώ οι γιατροί της είπαν να κάνει συχνά εξετάσεις ώστε να διαπιστώσουν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, καθώς δεν ξέρουν τι περιείχε η σύριγγα.

{https://www.youtube.com/watch?v=47J6D1GzRD4&ab_channel=zarpanews}