Ελλάδα

Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία του Μπάμπη

Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία του Μπάμπη Φωτογραφία: Intime
Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη: Ανατροπή φέρνουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή την σορό που βρέθηκε στον κάμπο Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι.

Οι νεότερες πληροφορίες που διαρρέουν μετά την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του θύματος ανατρέπουν τα πρώτα σενάρια που ήθελαν τον 31χρονο Μπάμπη να πυροβολείται πισώπλατα.

Αντίθετα, όπως αποκαλύπτεται πλεόν, ο άνδρας δέχτηκε πυροβολισμούς από μπροστά και από ψηλά - κατί που εν ολίγοις σημαίνει πως εκτελέστηκε.

Ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα πως το θύμα πυροβολήθηκε από μπροστά, ενώ θεωρείται πιθανόν να ήταν σκυμμένος ή στα γόνατα στις καλαμιές.

Αυτό που διευκρινίζεται είναι πως τα τραύματα στη σορό του θύματος στο Μεσολόγγι ήταν διαμπερή, κάτι που πιθανά οδήγησε στην αρχική εκτίμηση πως ή ταν πισώπλατα χτυπημένος.

Έρευνες για το κινητό και το όπλο του Μπάμπη

Σημειώνεται πως αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του κυνηγετικού όπλου και του κινητού του θύματος.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, επιβεβαιώθηκε ότι η σορός, ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο, που αγνοείτο από τις 4 Ιανουαρίου, ενώ κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό ελήφθησαν δείγματα γενετικού υλικού.

Εκ νέου στον ανακριτή ο 50χρονος

Όσον αφορά στον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά κρατείται σε αστυνομικό τμήμα, διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή Μεσολογγίου.