Ελλάδα

Κρίσιμες ώρες στην ΜΕΘ για τον 33χρονο κυνηγό, ανατροπή στις συνθήκες τραυματισμού

Κρίσιμες ώρες στην ΜΕΘ για τον 33χρονο κυνηγό, ανατροπή στις συνθήκες τραυματισμού
Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Βόλου με δύο σφαίρες στο κεφάλι, νοσηλεύεται 33χρονος που τραυματίστηκε στη διάρκεια κυνηγιού.

«Μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 33χρονος κυνηγός που δέχθηκε δυο σφαίρες στο κεφάλι το μεσημέρι του Σαββάτου (2/12) ενώ βρισκόταν με φίλο του για κυνήγι αγριογούρουνων. Ο άτυχος άνδρας που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Δέχθηκε δύο σφαίρες στο κεφάλι - Υποβλήθηκε σε χειρουργείο

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο 33χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τη μία από τις δυο σφαίρες ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Εντατική, όπου βρίσκεται σε καταστολή. Η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σήμερα, Κυριακή, είναι πιθανό οι γιατροί να προχωρήσουν σε νέα προσπάθεια αφαίρεσης της δεύτερης σφαίρας, με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους να προσεύχονται και να αγωνιούν για την υγεία του δικού τους ανθρώπου.

Ανατροπή με τις συνθήκες που τραυματίστηκε

Ενώ χθες είχε γίνει γνωστό ότι ο 33χρονος πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον φίλο του που είχαν πάει μαζί για κυνήγι καθώς τον πέρασε για αγριογούρουνο και τον πυροβόλησε, σημερινό δημοσίευμα του thenewspaper.gr που επικαλείται  νότερες πληροφορίες που έρχονται από την έρευνα της Αστυνομίας, αναφέρει ότι το όπλο του 33χρονου υπό άγνωστες συνθήκες εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον κρόταφο.

Υπευνθυμίζεται ότι θύτης και θύμα είχαν πάει παρέα για κυνήγι σε δάσος με καστανιές σε περιοχή της Λαμπινούς, όταν συνέβη το σοβαρό ατύχημα. Αμέσως μετά το χτύπημα ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο “δέλτα” Αργαλαστή με τζιπ και στη συνέχεια παραλήφθηκε από εκεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου.